top of page

Tort çeşidlərimiz

Ən keyfiyyətli inqrediyentlərlə hazırlanan tortları hər zövqə uyğun geniş çeşidləri ilə təqdim olunur. Klassik qozlu tortdan tutmuş müasir meyvəli və şokoladlı tortlara qədər hər bir seçim əsl ləzzət təcrübəsi yaşadır. Xüsusi günləriniz üçün dizayn tortları da sifariş edə bilərsiniz.

Pink Brown Cute Cake Shop Logo.png
Оформлен торт с Donuts
свадебный пирог
Оформлен �торт ко дню рождения с Ice Cream Cone
Кекс
My_Business_Page (1).png

Süfrəniz hər zaman  DADLI olsun!

DSC_7728.jpg

Truffle

Tərkib:

Əla növ  buğda unu,  trufel parçacıqları, şəkərli qaymağ, kərə yağı, şəkər tozu, 36% südlü şokolad, yumurta.

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 3 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

Ekler

Tərkib:

Əla növ  buğda unu, kakao, kərə yağı, süd, şəkər tozu, südlü şokolad, şəkərli qaymağ, ekler parçacığları, yumurta, ağ şokolad.

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 3 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

DSC_7725.jpg
245f5c15ba089e60380b4d53e3c8a6c7.jpg

Napoleon 

Tərkib:

Xırtıltılı "Napoleon" biskviti,plombir krem,un,şəkər tozu,qat-qat yağ

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 2 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

Ballı tort

Tərkib:

Əla növ buğda unu,şəkər tozu, meşə balı, soda, kərə yağı,süd ( 3.2% ), yumurta,bitki yağı,bişmiş süd.
 

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 4 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

1676355000_havio-club-p-medovii-tort-myagkii-domashnii-pinterest-13.jpg
50008665843_78823058.jpg

Spartak tort

Tərkib:

Əla növ buğda unu,şəkər tozu, kakao, meşə balı, soda, kərə yağı,süd ( 3.2% ), yumurta,bitki yağı,bişmiş süd. 36% bitter şokolad.
 

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 4 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

Blinçik tortu

Tərkib:

İncə kreplər, plombir dondurma kremi, exotik meyvə dilimləri.
 

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 2 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

1676350929_havio-club-p-blinnii-tort-so-slivochnim-kremom-vkontakt-29.jpg

"Snickers" tort

Tərkib:

Əla növ buğda unu,qovrulmuş yer fitiği, toffi caramel, caramel sous, kakao, şəkərli qaymağ, 36% südlü şokolad, yumurta.

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 3 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

"Mars" tortu

Tərkib:

Əla növ buğda unu, toffi caramel, kakao, şəkərli qaymağ, 36% dark şokolad, yumurta, şokolad dilimləri,şokolad sousu.

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 3 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

DSC_7744.jpg

Çiyələkli şoko-tort

Tərkib:

Əla növ  buğda unu. süd, kərə yağı, 36% qara şokolad, yumurta, şəkərli qaymağ, kəsmik, çiyələk sosusu, şəkər tozu,

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 3 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

Double şokolad

Tərkib:

Əla növ  buğda unu. süd, kərə yağı, 35% qara şokolad, şokolad parçaçıqları, şəkərli qaymağ və kakao.
 

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 3 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

DSC_7749.jpg
DSC_7747.jpg

Moruğlu tort

Tərkib:

Əla növ  buğda unu. yağlı süd, moruğ dənəcikləri, limon qabığı, kakao , şəkər tozu , şıkərli qaymağ, şəkərli vanel və moruğ sousu

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 3 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

bottom of page