top of page

Şirniyyat çeşidlərimiz

Ən keyfiyyətli inqrediyentlərlə hazırlanan şirniyyatlar hər zövqə uyğun geniş çeşidləri ilə təqdim olunur. Klassik qozlu tortdan tutmuş müasir meyvəli və şokoladlı tortlara qədər hər bir seçim əsl ləzzət təcrübəsi yaşadır. Xüsusi günləriniz üçün dizayn tortları da sifariş edə bilərsiniz.

Pink Brown Cute Cake Shop Logo.png
oreshki-pechene-fon.jpg
f1791eafc2f130381da916526d1d7d04ca4dc3ca64f755dea39cbdd9f5aeed85.jpg
d0766fb3010993eae8319aef3bbf518a.jpg
1645707610_43-balthazar-club-p-pechene-raznoe-46.jpg
My_Business_Page (1).png

Süfrəniz hər zaman  DADLI olsun!

scale_1200.jpeg

Çinar şokoladı

Tərkib:

Əla növ  buğda unu,  trufel parçacıqları, şəkərli qaymağ, kərə yağı, şəkər tozu, 36% südlü şokolad, yumurta.

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 3 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

Dürgək şkuşonkalı

Tərkib:

Əla növ  buğda unu, kakao, kərə yağı, süd, şəkər tozu, südlü şokolad, şəkərli qaymağ, ekler parçacığları, yumurta, ağ şokolad.

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 3 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

trubicka_edited.jpg
paxlava.jpg

Türk paxlavası

Tərkib:

Creamchees, şəkər tozu, agar, şəkərli peçenya, 36% şokolad, bişmiş ağ süd

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 3 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

Ənənəvi paxlava

Tərkib:

Creamchees , şəkər tozu, buğda unu, şəkərli qaymağ, yumurta.

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 4 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

1680233043_food-pibig-info-p-vostochnie-sladosti-s-medom-oboi-12.jpg
95198f9c9f7b7668f2a0f1aa9d895180.jpg

Kadayıf

alimentacao-sobremesa-louis-hansel.jpg

Kokoslu top

Şokoladlı top

Шоколадные трюфели
Easy-Chocolate-Meltaway-Cookies-with-Cocoa-Powder.jpg

Kurabiye şokoladlı

Tərkib:

Əla növ buğda unu, toffi caramel, caramel sous, kakao, şıkərli qaymağ, 36% südlü şokolad, yumurta,​

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 3 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

Kurabiyə sadə

whipped-shortbread-cookies-2.jpg
new-york-kurabiye.jpg

Kurabiyə qozlu

İslak Kurabiye

f1791eafc2f130381da916526d1d7d04ca4dc3ca64f755dea39cbdd9f5aeed85.jpg

Xurmalı- qozlu

Tərkib:

Əla növ  buğda unu. süd, kərə yağı, 36% qara şokolad, yumurta, şəkərli qaymağ, kəsmik, çiyələk sosusu, şəkər tozu,

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 3 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

Qoz squşonka

oreshki-pechene-fon.jpg
d0766fb3010993eae8319aef3bbf518a.jpg

Samsa - ləçək

fısdıqlı - qozolu

Samsa - ləçək

cemli

Tərkib:

Əla növ  buğda unu. süd, kərə yağı, 35% qara şokolad, şokolad parçaçıqları, şəkərli qaymağ və kakao.
 

Minimum pors:

1 kq.

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 3 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

samsa.jpg
crispy-freshly-baked-cookies-with-poppy-seeds-baking-tray_314149-1924.jpg

Kətə yerevan

Firuzə

qozlu

Tərkib:

Əla növ  buğda unu. süd, kərə yağı, 35% qara şokolad, şokolad parçaçıqları, şəkərli qaymağ və kakao.
 

Minimum pors:

1 kq.

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 3 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

firuze.jpg
bottom of page