
Desert çeşidlərimiz
Ənənəvi reseptlərimizlə hazırlanan Azərbaycan paxlavası, şəkərbura, badambura və digər ləzzətli şirniyyatlarımızla yanaşı, Türkiyənin məşhur şirniyyatlarından olan incə qatlı baklavası, şirin şərbətli künefe və qozlu mütakkisi ilə yanaşı, zavodumuzun özəl resepti ilə hazırlanan Çinar deserti ilə də sizi şərq mətbəxinin sehrli dünyasına dəvət edirik.


Ekler
Tərkib:
Əla növ buğda unu, kakao, kərə yağı, süd, şəkər tozu, südlü şokolad, şəkərli qaymağ, ekler parçacığları, yumurta,ağ şokolad.
Pors:
1 person
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 2 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş
Tərkib:
Əla növ buğda unu, kakao, kərə yağı, süd, şəkər tozu, südlü şokolad, şəkərli qaymağ, ekler parçacığları, yumurta.
Pors:
1 person
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 2 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş


Fıstıqlı dilim
Tərkib:
Əla növ buğda unu, kərə yağı, süd, şəkər tozu, şəkərli qaymağ, yumurta, qovrulmuş antep fistiği,fistiq sousu.
Pors:
1 person
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 2 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş
Şokoladlı dilim
Tərkib:
Əla növ buğda unu, kərə yağı, süd, şəkər tozu, şəkərli qaymağ, yumurta,bitter şokolad,kakao.
Pors:
1 person
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 2 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş


Vişnəli dilim
Tərkib:
Əla növ buğda unu, kərə yağı, süd, şəkər tozu, şəkərli qaymağ, yumurta,konserv vişnə, qırmızı çuğundur, fresh-vişnə dənələri.
Pors:
1 person
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 2 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş
Blinçik dilimi
Tərkib:
İncə kreplər, plombir dondurma kremi, exotik meyvə dilimləri.
Pors:
1 person
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 2 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş



Tri şokolad
Tərkib:
Aqar,şəkərli qaymaq,ağ şokolad,qara şokolad, südlü şokolad, kakao,süd (3.2),nişasta (qarğıdalı).
Pors:
1 person
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 2 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş
Malaga
Tərkib:
Buğda unu, kakao, yumurta, şəkər tozu,banan,şokolad sousu,ağ şokolad,şəkərli qaymaq.
Pors:
1 person
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 2 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş



"Spartak" dilimi
Tərkib:
Əla növ buğda unu,şəkər tozu, kakao, meşə balı, soda, kərə yağı,süd ( 3.2% ), yumurta,bitki yağı,bişmiş süd. 36% bitter şokolad.
Pors:
1 person
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 4 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş
"Napoleon" dilimi
Tərkib:
Xırtıltılı "Napoleon" biskviti,plombir krem,un,şəkər tozu,qat-qat yağ
Pors:
1 person
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 2 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş



"Ballı" dilimi
Tərkib:
Əla növ buğda unu,şəkər tozu, meşə balı, soda, kərə yağı,süd ( 3.2% ), yumurta,bitki yağı,bişmiş süd.
Pors:
1 person
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 4 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş
San Sebastian
Tərkib:
Creamchees , şəkər tozu, buğda unu, şəkərli qaymağ, yumurta.
Pors:
8 nəfərlik
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 4 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş


Şokoladlı Frozen cheescake
Tərkib:
Creamchees, şəkər tozu, agar, şəkərli peçenya, 36% şokolad, bişmiş ağ süd
Pors:
8 nəfərlik
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 3 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş