top of page

Desert çeşidlərimiz

Ənənəvi reseptlərimizlə hazırlanan Azərbaycan paxlavası, şəkərbura, badambura və digər ləzzətli şirniyyatlarımızla yanaşı, Türkiyənin məşhur şirniyyatlarından olan incə qatlı baklavası, şirin şərbətli künefe və qozlu mütakkisi ilə yanaşı, zavodumuzun özəl resepti ilə hazırlanan Çinar deserti ilə də sizi şərq mətbəxinin sehrli dünyasına dəvət edirik.

cakes.jpeg
e5384076c0a6597048bb309c2d93874b.jpg

Ekler

Tərkib:

Əla növ  buğda unu, kakao, kərə yağı, süd, şəkər tozu, südlü şokolad, şəkərli qaymağ, ekler parçacığları, yumurta,ağ şokolad.

Pors:

1 person

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 2 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

Tərkib:

Əla növ  buğda unu, kakao, kərə yağı, süd, şəkər tozu, südlü şokolad, şəkərli qaymağ, ekler parçacığları, yumurta.

Pors:

1 person

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 2 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

profiterol-adad.jpg
fistiqli dilim_edited.png

Fıstıqlı dilim

Tərkib:

Əla növ  buğda unu, kərə yağı, süd, şəkər tozu, şəkərli qaymağ, yumurta, qovrulmuş antep fistiği,fistiq sousu.

Pors:

1 person

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 2 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

Şokoladlı dilim

Tərkib:

Əla növ  buğda unu, kərə yağı, süd, şəkər tozu, şəkərli qaymağ, yumurta,bitter şokolad,kakao.

Pors:

1 person

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 2 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

Choc-Sponge-scaled.jpeg
042901802cd0c5f7a13367f320fd5084.jpeg

Vişnəli dilim

Tərkib:

Əla növ  buğda unu, kərə yağı, süd, şəkər tozu, şəkərli qaymağ, yumurta,konserv vişnə, qırmızı çuğundur, fresh-vişnə dənələri.

Pors:

1 person

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 2 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

Blinçik dilimi

Tərkib:

İncə kreplər, plombir dondurma kremi, exotik meyvə dilimləri.
 

Pors:

1 person

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 2 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

1645945375_67-o-tendencii-com-p-blinnii-tort-v-razreze-foto-68.jpg
1690824747-1blobid1547119603583.jpg
1690824747-1blobid1547119603583.jpg

Tri şokolad

Tərkib:

Aqar,şəkərli qaymaq,ağ şokolad,qara şokolad, südlü şokolad, kakao,süd (3.2),nişasta (qarğıdalı).

Pors:

1 person

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 2 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

Malaga

Tərkib:

Buğda unu, kakao, yumurta, şəkər tozu,banan,şokolad sousu,ağ şokolad,şəkərli qaymaq.
 

Pors:

1 person

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 2 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

7T4A0122-scaled.jpg
1690824747-1blobid1547119603583.jpg
1666296439_21-balthazar-club-p-shokoladno-medovii-tort-spartak-krasivo-21.jpg

"Spartak" dilimi

Tərkib:

Əla növ buğda unu,şəkər tozu, kakao, meşə balı, soda, kərə yağı,süd ( 3.2% ), yumurta,bitki yağı,bişmiş süd. 36% bitter şokolad.
 

Pors:

1 person

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 4 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

 "Napoleon" dilimi

Tərkib:

Xırtıltılı "Napoleon" biskviti,plombir krem,un,şəkər tozu,qat-qat yağ
 

Pors:

1 person

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 2 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

1646072143_20-o-tendencii-com-p-pirozhnoe-napoleon-foto-21.jpg
1690824747-1blobid1547119603583.jpg
1682760745_mur-mur-top-p-bistrii-medovii-tort-pinterest-2.jpg

"Ballı" dilimi

Tərkib:

Əla növ buğda unu,şəkər tozu, meşə balı, soda, kərə yağı,süd ( 3.2% ), yumurta,bitki yağı,bişmiş süd.
 

Pors:

1 person

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 4 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

San Sebastian

Tərkib:

Creamchees , şəkər tozu, buğda unu, şəkərli qaymağ, yumurta.

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 4 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

1686110951_gagaru-club-p-baskskii-chizkeik-fon-8.jpg
c76da25f14d221f7eb4da54abda513b0.jpg

Şokoladlı Frozen cheescake

Tərkib:

Creamchees, şəkər tozu, agar, şəkərli peçenya, 36% şokolad, bişmiş ağ süd

Pors:

8 nəfərlik

Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.

 

Saxlanma müddəti: 3 gün


Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

bottom of page