
Şirniyyat çeşidlərimiz
Ən keyfiyyətli inqrediyentlərlə hazırlanan şirniyyatlar hər zövqə uyğun geniş çeşidləri ilə təqdim olunur. Klassik qozlu tortdan tutmuş müasir meyvəli və şokoladlı tortlara qədər hər bir seçim əsl ləzzət təcrübəsi yaşadır. Xüsusi günləriniz üçün dizayn tortları da sifariş edə bilərsiniz.

Çinar şokoladı
Tərkib:
Əla növ buğda unu, trufel parçacıqları, şəkərli qaymağ, kərə yağı, şəkər tozu, 36% südlü şokolad, yumurta.
Pors:
8 nəfərlik
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 3 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş
Dürgək şkuşonkalı
Tərkib:
Əla növ buğda unu, kakao, kərə yağı, süd, şəkər tozu, südlü şokolad, şəkərli qaymağ, ekler parçacığları, yumurta, ağ şokolad.
Pors:
8 nəfərlik
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 3 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş


Kurabiye şokoladlı
Tərkib:
Əla növ buğda unu, toffi caramel, caramel sous, kakao, şıkərli qaymağ, 36% südlü şokolad, yumurta,
Pors:
8 nəfərlik
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 3 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

Xurmalı- qozlu
Tərkib:
Əla növ buğda unu. süd, kərə yağı, 36% qara şokolad, yumurta, şəkərli qaymağ, kəsmik, çiyələk sosusu, şəkər tozu,
Pors:
8 nəfərlik
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 3 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş
Samsa - ləçək
cemli
Tərkib:
Əla növ buğda unu. süd, kərə yağı, 35% qara şokolad, şokolad parçaçıqları, şəkərli qaymağ və kakao.
Minimum pors:
1 kq.
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 3 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş

Firuzə
qozlu
Tərkib:
Əla növ buğda unu. süd, kərə yağı, 35% qara şokolad, şokolad parçaçıqları, şəkərli qaymağ və kakao.
Minimum pors:
1 kq.
Saxlanma qaydaları: 2 -4 °C- dən çox olmayan temperaturda və 75%- dən çox olmayan nisbi rütubət şəraitində saxlayın.
Saxlanma müddəti: 3 gün
Mənşə Ölkəsi: Azərbaycan / Ağdaş
